Flan de ciocolata fara gluten

Lasati-va ispititi de acest flan de ciocolata! O reteta usor de facut, gust de ciocolata si garantat fara gluten. In aceasta reteta nu am folosit faina, ci doar amidon. O idee buna pentru cei cu intoleranta / alergici la gluten :-)

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Flan de ciocolata fara gluten

Puneti laptele si pastaia de vanilie intr-o cratita si puneti la fiert.

Intre timp, amestecati amidonul cu oul, galbenusul, zaharul si smantana. Adaugati laptele fiert, apoi cacao si amestecati bine.

Preincalziti cuptorul la 180° C. Varsati toata compozita in tigaie si ingrosati la foc mediu.

Se toarna amestecul intr-o forma de silicon, unsa cu unt si se coace 30 de minute la 180° C.

Gata!

Ingrediente Flan de ciocolata fara gluten

800 ml lapte

1 pastaie de vanilie

100 gr amidon

1 ou

1 galbenus

175 gr zahar

200 ml smantana 30% grasime

30 gr cacao pudra

Categorii