Focaccia cu Mortadella, crema de masline negre, tapenade si rosii uscate la soare

Reteta culinara din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Focaccia cu Mortadella, crema de masline negre, tapenade si rosii uscate la soare

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Focaccia cu Mortadella, crema de masline negre, tapenade si rosii uscate la soare

 

O reteta Sergio Herman

Ingrediente Focaccia cu Mortadella, crema de masline negre, tapenade si rosii uscate la soare

Pentru crema de masline negre:

250 grame masline negre

1 ou

3 linguri otet din vin Cabernet Sauvignon (sau otet de buna calitate)

1 lingura capere

1 varf de cutit usturoi

250 ml ulei de floarea soarelui

Pentru tapenade:

2 linguri masline verzi

2 linguri masline negre

2 linguri capere

1 salota (sau ceapa rosie mica)

busuioc proaspat

coaja de la 1/2 lamaie

2 linguri ulei de masline extra virgin

Parmezan ras

Pentru servit:

12 rosii uscate la soare

50 grame pesto

50 grame rucola

125 grame Mortadella

4 focaccia

ulei de masline

Categorii