Foietaj cu frisca
Reteta culinara Foietaj cu frisca din categoria Dulciuri. Cum sa faci Foietaj cu frisca
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Foietaj cu frisca
Un desert rapid si delicios
INGREDIENTE
Aluatul dezghetat la temperatura cemerei(eu prefer sa il scot de cu seara si sa il las ain frigider)
Il intindem putincu sucitorul si cu ajutorul unei forme de frusecuri decupam formele(eu am ales inimia)
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,le intepam cu furculita si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.
Intre timp mixam frisca cu smantana si esenta de vanilie.
Impartim in 2,adaugam cacao intr-una si amestecam pana ce se omogenizeaza.
Pe un platou asezam formele de aluat racite,cu ajutorul unui posh facem moturi si adaugam fructe,adaugam deasupra o forma de inima.
Le pudram cu zahar sau le decoram cu ciocolata,dam la rece 30 min inainte sa servim.
Ingrediente Foietaj cu frisca
200 g aluat foietaj
100 ml frisca
100 ml smantana de tara
esenta de vanilie
2 linguri cacao
fructe