Foietaj cu frisca

Reteta culinara Foietaj cu frisca din categoria Dulciuri. Cum sa faci Foietaj cu frisca

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Foietaj cu frisca

 

Un desert rapid si delicios

 

INGREDIENTE
200 g aluat foietaj 100 ml frisca 100 ml smantana de tara esenta de vanilie 2 linguri cacao fructe

Aluatul dezghetat la temperatura cemerei(eu prefer sa il scot de cu seara si sa il las ain frigider)

Il intindem putincu sucitorul si cu ajutorul unei forme de frusecuri decupam formele(eu am ales inimia)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,le intepam cu furculita si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Intre timp mixam frisca cu smantana si esenta de vanilie.

Impartim in 2,adaugam cacao intr-una si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe un platou asezam formele de aluat racite,cu ajutorul unui posh facem moturi si adaugam fructe,adaugam deasupra o forma de inima.

Le pudram cu zahar sau le decoram cu ciocolata,dam la rece 30 min inainte sa servim.

Ingrediente Foietaj cu frisca

200 g aluat foietaj

100 ml frisca

100 ml smantana de tara

esenta de vanilie

2 linguri cacao

fructe

Categorii