Foietaj impletit cu dovleac placintar
Reteta culinara Foietaj impletit cu dovleac placintar din categoria Dulciuri. Cum sa faci Foietaj impletit cu dovleac placintar
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Foietaj impletit cu dovleac placintar
Am vazut aici pe site acest gen de impletitura si am zis sa-l incerc si eu. Nu cred ca mi-a iesit perfect, dar a iesit frumos. Si cum e toamna, umplutura trebuia neaparat sa fie de sezon, asa ca am ales dovleacul placintar, de care unii se feresc, dar va spun eu ca este foarte bun, mai ales daca puneti zahar suficient si adaugati o lingurita de pudra de scortisoara. Daca va place, puteti adauga si putin ghimbir.
Ingrediente Foietaj impletit cu dovleac placintar
doua pachete de aluat de foietaj (450 g/ bucata);
500 g dovleac placintar curatat de coaja si seminte;
300 g zahar (sau dupa gust);
100 ml apa (daca este necesar);
o lingurita de pudra de scortisoara;
un galbenus + o lingura de lapte pentru uns;
doua linguri de zahar pentru presarat pe deasupra.