Fondante de curmale cu cocos

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem in robotul de bucatarie. Adaugam nucile ciocolata taiata bucati si 2linguri de liquer sau koniak sau putin rom si macinam complet pana de vine o compozitie uniforma. Pe o farfurie imprastiam cocos macinat luam din compozitie o lingurita buna ofacem ca o mingiuta si o tavalim prin cocus. Le pastram intr-o cutie inchisa ermetic in frigider. Se mentin pana la o saptamana.

Ingrediente Fondante de curmale cu cocos

2 pahare de curmale fara samburi

1 pahar de nuca prajita

100 gr de ciocolata amaruie 60% cacao

putin koniak sau liquer de fructe

50 gr de cocus macinat

Categorii