Fondue aperitiv
Instructiuni de preparare Fondue aperitiv
Se curata telina si se taie bastonase. Se taie si painea bastonase si 50 g. de branza. Se spala marul, se curata de samburi si se taie cubulete. Se stropeste apoi marul cu sucul de lamaie.
Se pune smantana pe foc, intr-o craticioara. Se adauga restul de cascaval ras si se amesteca des, sa nu se prinda. Se adauga si faina in craticioara dupa ce s-a topit branza. Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote, amestecand des. Se adauga apoi piperul.
In pahare se aseaza pe fund bucatile de mere taiate mai devreme. Se adauga deasupra crema de cascaval, apoi din nou un strat de mere taiate cuburi. Se serveste cu bastonasele de telina taiate mai devreme, bastonasele de cascaval si bastonase de paine prajita.
Ingrediente Fondue aperitiv
350 g. cascaval
smantana
o lingurita de faina
1 mar verde
1 telina verde
paine neagra
sucul de la o lamaie
piper