Fondue de ciocolata alba

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fondue de ciocolata alba

Inca o reteta de fondue, de data asta cu ciocolata alba. Un desert dupa care te lingi pe degete si dai castronasul mai departe, sa mai fie umplut inca odata cu sos alb de ciocolata :). Am tavalit prin acest minunat sos alb, pandoro si fructe (banane, mandarine, kiwi). Batalia cea mare s-a dat pe pandoro, care a fost pur si simplu divin cu sosul. Pe bain-marie topiti ciocolata, adaugati frisca, untul si vanilia. Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic timp de aroximativ 5 minute, pana se face un sos gros. Dupa acest timp turnati sosul in vasul de fondue si have fun. Descopera alte retete delicioase pe blogul Isabela Cuisine.

Ingrediente Fondue de ciocolata alba

Pentru 4 persoane:

200 g ciocolata alba

de calitate

50 g unt nesarat

142 ml frisca lichida neindulcita

1 lingurita extract de vanilie

fructe

banane

kiwi

mandarie

pandoro

Categorii