Friganele cu creier si susan

Reteta culinara Friganele cu creier si susan din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Friganele cu creier si susan

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friganele cu creier si susan

 

Noua mea pasiune pentru creierul de porc si friganele s-a materializat de curand intr-un mic dejun consistent si delicios.

12 felii de paine 4 oua 400 gr creier de porc 1 lingura ulei sare piper negru macinat patrunjel uscat susan Tinem creierul in apa rece pentru cel putin o ora. Il curatam de pielite si il punem la fiert in apa cu putina sare.Scurgem creierul, il lasam sa se racoreasca si il pasam bine cu o furculita.Adaugam sare, piper si patrunjel si omogenizam. Intindem pasta pe jumatate dintre felii si acoperim cu cate o a doua felie de paine. Batem ouale intr-o farfurie cu putina sare, piper si patrunjel. Trecem feliile de paine prin ou si le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Presaram deasupra susan si stropim cu putin ulei. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Servim friganelele calde cu rosii proaspete.

Ingrediente Friganele cu creier si susan

12 felii de paine

4 oua

400 gr creier de porc

1 lingura ulei

sare

piper negru macinat

patrunjel uscat

susan

Categorii