Frittata la cuptor

Aceasta frittata va fi perfecta pentru reutilizarea branzei ramase. Adaugati cartofi, feliile de branza ramase, prosciutto si oua! O reteta super usoara ce se poate servi ca aperitiv sau ca un fel de mancare principal alaturi de o salata buna :-)

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Frittata la cuptor

Bateti ouale intr-un bol.

Adaugati cartofii fierti. Amestecati din nou. (Gatiti rapid cartofii: curatati-i si taiati-i, adaugati putin unt, puneti un capac special si puneti-i in cuptorul cu microunde timp de 8 minute)

Taiati prosciutto si feliile de branza in bucați mici si amestecati-le cartofii si ouale. Asezonati dupa gust.

Se toarna amestecul intr-o forma de copt unsa cu unt. Puneti in cuptor setat la 190° C timp de 25 de minute. Verificati daca s-a copt.

Gata!

Ingrediente Frittata la cuptor

4 oua

2 cartofi

5 felii de prosciutto

6 felii de branza raclette

Categorii