Fursecuri cu faina neagra

Reteta culinara Fursecuri cu faina neagra din categoria Dulciuri. Cum sa faci Fursecuri cu faina neagra

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri cu faina neagra

 

INGREDIENTE
200 g faina neagra 100 g nuca de cocos 100 g ciocolata 1 lingura merisoare uscate 100 g unt la temperatura camerei 6 lingurite zahar 2 lingurite miere 1 praf de copt un praf de sare coaja de portocala zeama de la 1/2 lamaie esenta de vanilie 100 ml lapte

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate,facem o adancitura adaugam praful de copt amestecat cu zeama de lamaie,untul,mierea de albine,esente de vanilie.

Amestecam cu lingura adaugand treptat laptele,apoi amestecam cu mana pana ce formam un aluat omogen(daca este nevoie adaugam lapte sau apa minerala)

Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Cu mainele unse cu ulei formam bilute care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min pana ce se rumenesc putin talpa si sunt maronii la suprafata.

Eu m-am jucat putin cu furculita inainte sa dau tava la cuptor.

Ingrediente Fursecuri cu faina neagra

200 g faina neagra

100 g nuca de cocos

100 g ciocolata

1 lingura merisoare uscate

100 g unt la temperatura camerei

6 lingurite zahar

2 lingurite miere

1 praf de copt

un praf de sare

coaja de portocala

zeama de la 1/2 lamaie

esenta de vanilie

100 ml lapte

Categorii