Fursecuri cu nuca si gem / nut covered cookies filled with sour cherry jam
Instructiuni de preparare Fursecuri cu nuca si gem / nut covered cookies filled with sour cherry jam
Se topeste untul la microunde / bain marie si se amesteca cu zaharul la mixer.Se adauga galbenusurile unul cate unul mixand bine.
Faina se amesteca cu praful de copt stins cu otet sau zeama de lamaie. Mixerul nu mai face fata asa ca amestecam cu mana.
Se face o bila mare din aluat, se turteste, se inveleste in folie de plastic si se da la frigider pt.cel putin 1 ora.
Dupa ce se coc, se racesc si se umplu cu gem.Gemul se incalzeste putin la MW.
Ingrediente Fursecuri cu nuca si gem / nut covered cookies filled with sour cherry jam
3 galbenusuri
400 g faina
200 g unt/margarina
150 g zahar tos
1 plic praf copt
esenta rom
100-150 g nuca macinata
100 g ciocolata amaruie
gem de visine
zahar pudra