Fursecuri cu nuca si gem / nut covered cookies filled with sour cherry jam

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri cu nuca si gem / nut covered cookies filled with sour cherry jam

Se topeste untul la microunde / bain marie si se amesteca cu zaharul la mixer.Se adauga galbenusurile unul cate unul mixand bine.

Faina se amesteca cu praful de copt stins cu otet sau zeama de lamaie. Mixerul nu mai face fata asa ca amestecam cu mana.

Se face o bila mare din aluat, se turteste, se inveleste in folie de plastic si se da la frigider pt.cel putin 1 ora.

Dupa ce se coc, se racesc si se umplu cu gem.Gemul se incalzeste putin la MW.

Ingrediente Fursecuri cu nuca si gem / nut covered cookies filled with sour cherry jam

3 galbenusuri

400 g faina

200 g unt/margarina

150 g zahar tos

1 plic praf copt

esenta rom

100-150 g nuca macinata

100 g ciocolata amaruie

gem de visine

zahar pudra

Categorii