Fursecuri cu nuci si coaja de portocala
Instructiuni de preparare Fursecuri cu nuci si coaja de portocala
Ingrediente Fursecuri cu nuci si coaja de portocala
Cu aceasta reteta am participat la concursul "prajiturele de Craciun".
Reteta este inventata de mine
pornind de la reteta veche de fursecuri
de la mama
la care am adaugat cateva ingrediente noi si anume: coaja de portocale
scortisoara si cocos.
Blat:
250g margarina
150g zahar
un ou
doua lingurite coaja rasa de portocala,o lingurita vanilie
300g faina
o lingurita praf de copt
un praf de sare si 100g cocos razuit.
Glazura de ciocolata:
doua linguri zahar
2-3 linguri apa
o ciocolata amaruie,sau cu lapte(100g)
taiata in bucatele.
Glazura aromata:
doua linguri suc de portocale
o jumatate lingurita scortisoara
cca 80g zahar pudra cu aroma de vanilie. Se amesteca bine si se toarna peste prajiturele.