Fursecuri cu zahar maro si migdale

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri cu zahar maro si migdale

Intr-un vas se amesteca untul cu zaharul maro si nes-cafe dupa care se aduga ouale si amestecam pina compozitia este omogena.Se adauga restul componentelor si se face un aluat.Pe o foaie de staniol se formeaza din aluat un rulou cu grosimea de 4cm.,se inveleste si se da la frigider pentru 5 ore. Pe o tava acoperita cu pergament se taie din rulou felii groase de 1/2 cm si se aseaza la distanta una de alta. Se coc la 180 de grade in cuptor incalzit dinainte aproape 12-13 minute. Se lasa la racit si se pastreaza in cutii inchise ermetic.

Ingrediente Fursecuri cu zahar maro si migdale

1/2 pahar zahar maro

100 gr unt

1lingurita nes -cafe

3 oua mari sau 4 mai mici

11/2 pahar praf de zahar

5pahare+5 linguri de faina

1lingurita de praf de copt

1pahar de migdale albe fara coaja si maruntite

100 gr de ciocolata alba sfarimata in bucatele mici.

Categorii