Fursecuri moi

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri moi

Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se adauga faina (in faina folosita se adauga praful de copt nestins). Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se face o coca, aluatul se lasa in frigider o jumatate de ora. Apoi se intinde aluatul, se taie in forme. Fursecurile se pot orna cu bucatele de rahat turcesc, nuci sau alune zdrobite. Se presara faina intr-o tava termorezistenta, in acest timp se preincalzeste cuptorul, dupa care se pun fursecurile in tava, care vor sta in cuptorul cald, la foc moderat, o jumatate de ora. Pofta buna sa aveti! http://ideidelicioase.blogspot.ro

Ingrediente Fursecuri moi

Lista ingrediente: 1 pachet de unt

1 cana cu miere (200 de grame de miere)

forme pentru fursecuri (se gasesc in comert)

2 oua de gaina

1 ceasca de lapte

coaja de la o lamaie

2 pliculete cu zahar vanilat

300 grame de faina alba si 1 plic de praf de copt.

Categorii