Fursecuri ptr ceai

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se adauga susanul, anison faina si praful de copt. Iese un aluat bun de intins, dar il lasam la odihna 1 ora. Dupa ce a trecut ora, impartim aluatul in patru bucati, si din fiecare bucata intindem o foaie de 1/2 cm si taiem romburi cu o rotita zimzata ca sa-i dam o forma frumoasa. Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezam patratele si le coacem la 160 de grade C, timp de 20 de minute pana se auresc putin. Se pastreaza intr-o cutie inchisa etans si se mentin bine cateva saptamani. Sunt foarte gustoase la un ceai sau chiar si asa de rontait.

Ingrediente Fursecuri ptr ceai

1 kg de faina

2 plicuri praf de copt

1 pahar de ulei

1 pahar si jumatate de zahar

3 oua

4 linguri de susan

1/2 pahar de apa

putina sare

2 linguri de coaja de lamaie rasa sau de portocala

putin mac sau anason macinat

Categorii