Fursecuri rafinate

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri rafinate

1: Freci spuma zaharului cu untul adaugi oul , esenta de vanilie si faina treptat, framantand pana obti un aluat uniform si consistent. Acoperi aluatul si il lasi 30 de minute la rece. 2: Topesti ciocolata pe baie de aburi, adaugi zaharul, doua lg de apa si lasi sa fiarba pana devine o crema groasa. Adaugi romul, amesteci si o dai deoparte de pe foc. Cand se mai racoreste, adaugi untul, putin cate putin, si freci bine. 3: Intinzi aluatul in foaie, tai patrate cu latura de 6 cm si modelezi din aluatul respectiv bilute pe care le asezi pe o tava tapetata cu folie speciala de copt. Le introduci in cuptor preincalzit si lelasi la copt circa 15 minute. 4 :Cand le scoti , le inbraci in crema de ciocolata si le tavalesti prin pudra de cacao. 5: Bilutele de ciocolata se pastreaza la rece pana in momentul serviri.

Ingrediente Fursecuri rafinate

Ingrediente:

150 g unt

220 g zahar pudra

1 ou

150 g faina

1 esenta de vanilie

Pentru crema:

100 g ciocolata(sau doua lg pudra cacao)

1 lg zahar pudra

2 lg apa

1 lg romm

50 g unt

Pentru decorat:

50 g pudra de cacao

Categorii