Fursecuri Rochers cu nuca de cocos

Reteta culinara Fursecuri Rochers cu nuca de cocos din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Fursecuri Rochers cu nuca de cocos

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri Rochers cu nuca de cocos

 

Ce-mi plac fursecurile cu nuca de cocos. Dupa reteta clasica  va propun o varianta fara zahar rafinat. Acesti rochers sunt minunati, moi si gustosi caci facuti cu crema de cocos. Am obtinut 15 fursecuri destul de mari si satioase. https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/fursecuri-rochers-cu-nuca-de-cocos.html

 

INGREDIENTE
200 gr de crema de cocos 125 gr de nuca de cocos rasa 1 albus 5 lingurite de indulcitor natural (sau zahar)

Incalziti cuptorul la 150°C.

Bateti albusul spuma cu 2 lingurite de indulcitor.

Amestecati nuca de cocos rasa cu restul de indulcitor si adaugati crema de cocos. Amestecati bine.

Incorporati albusul batut spuma.

Formati bile si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Dati la cuptor timp de 20-25 minute.

Am lasat 20 minute la 150°C si inca 5-8 minute la 180°C.

Lasati sa se raceasca complet.

Aveam un rest de ciocolata topit si am profitat sa le decorez .

Foarte bune la o cafea !

Le-am pastrat la rece.

Ingrediente Fursecuri Rochers cu nuca de cocos

200 gr de crema de cocos

125 gr de nuca de cocos rasa

1 albus

5 lingurite de indulcitor natural (sau zahar)

Categorii