Gelatina cu branza dulce
Instructiuni de preparare Gelatina cu branza dulce
Branza se mixeaza intr-un blender pentru a obtine o consistenta cat mai fina. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece 15 minute pana se umfla.
Laptele se fierbe cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga gelatina scursa si se amesteca cu branza de vaci. Se toarna intr-un bol umezit cu apa rece, se lasa la frigider sa se inchege si apoi se rastoarna pe o farfurie.
Desert bavarezDesert bavarez cu vanilieMousse de capsuniGelatina cu lapteGelatina de caiseJeleuri de struguriJeleuri cu portocale si sampanie.
Budinca cu branza de vaciCrema de branza cu fructePanacotta cu ciresePannacotta cu kiwi si vanilieSpuma de ciocolata albaTiramisu de castane si cireseSarlota de ciocolataTort Diplomat.
Ingrediente Gelatina cu branza dulce
150 g branza de vaci proaspata,
3 foi gelatina,
50 g zahar,
2 plicuri zahar vanilat,
600 ml lapte.