Gem de capsuni

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc mic, amestecând din când în când, să nu se lipească. Când este legat, se dă de pe foc. Se toarnă gemul fierbinte în borcane, se pun capacele, se întorc cu gura în jos, se acoperă cu un prosop de bucătărie şi se lasă până se răcesc, apoi se etichetează. Timp de pregătire: 15 min Timp de gătire: aprox 30 min Se obţin: 4 borcănele de câte 240 g Poftă Bună! Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/06/gem-de-capsuni-2018.html

Ingrediente Gem de capsuni

1 kg căpşuni

500 g zahăr

Categorii