Ghivece de primavara

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ghivece de primavara

Ouale se pun in bol alaturi de zaharul vanilat si zaharul cristal ( eu am avut zahar pudra) si se freaca pana rezulta o spuma, apoi se adauga uleiul, iaurtul si se omogenizeaza. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iar la final se adauga si merele taiate cubulete. Se incinge cuptorul la 180-190 de grade, se aseaza hartia de muffin in tavite, se pune aluatul de mai sus in forme si se da la cuptor pentru 15-20 de minute. Untul de spumeaza cu zaharul pudra pana devine fin si pufos, se adauga cele 2 linguri de lapte ( asta doar daca vi se pare ca e cam tare crema) si e gat, se poate folosi Se iau briosele,se orneaza cu buttercream si floricele din pasta de zahar sau fondant. Puteti folosi si flori vii comestibile.

Ingrediente Ghivece de primavara

Aluat: 2 oua

15 dkg zahar

2 plicuri de vanilie

un pic de sare

75 ml ulei

250 ml iaurt

50 ml lapte sau frisca nebatuta

½ pliculet de praf de copt

30dkg faina

2 mere mari.

Butercream :200 gr unt

400 gr zahar pudra

2 linguri de lapte

10dkg = 100gr

Categorii