Gogosi austriece umplute cu marmelada
Reteta culinara Gogosi austriece umplute cu marmelada din categoria Dulciuri. Cum sa faci Gogosi austriece umplute cu marmelada
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gogosi austriece umplute cu marmelada
Ca la bucătăraşi acasă Reţeta am găsit-o pe blogul Laurei Adamache, însă am mai modificat pe ici pe colo. Sunt simplu de făcut. Eu am ales varianta coacerii în cuptor. Ies pufoase şi foarte gustoase, plus ca putem mânca mai multe, pentru ca sunt mai sănătoase.
Ingrediente Gogosi austriece umplute cu marmelada
250-300 g făină
1 ou
35 g zahăr
3 linguri ulei de măsline
125 ml apă călduţă
17 g drojdie proaspătă
coaja de la o lămâie mică rasă fin
un praf de sare
marmeladă pentru umplut
zahăr pudră vanilat pentru servit