Gogosi la cuptor umplute cu kiwi, seminte de dovleac si kaki
Reteta culinara Gogosi la cuptor umplute cu kiwi, seminte de dovleac si kaki din categoria Dulciuri. Cum sa faci Gogosi la cuptor umplute cu kiwi, seminte de dovleac si kaki
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Gogosi la cuptor umplute cu kiwi, seminte de dovleac si kaki
Ca la bucatarasi acasa. Pana am apucat eu sa fac gogosi, ati facut voi toate felurile de gogosi si toate umpluturile la care ma gandisem :P. Asa ca a trebuit sa gasesc ceva care nu s-a mai facut. Inevitabil trebuia sa aiba si seminte ;)) Cum v-am mai spus, sunt incepatoare in ale gogositului :“> , asta este a doua oara cand fac gogosi, asa ca nu mi-au iesit prea bine din punct de vedere al aspectului (posibil sa fi gresit eu pe undeva), dar gustul este delicios. Reteta de aluat am gasit-o pe site-ul “stickyfingers” Cred ca merita incercate si gogosile mele. :)
Ingrediente Gogosi la cuptor umplute cu kiwi, seminte de dovleac si kaki
Pentru aluat:
60 ml apa calduta
1 lingurita zahar
1 lingurita drojdie granule
330 g faina
1/4 lingurita sare
50 g zahar
45 g unt
1 ou
180 ml lapte
2 linguri unt topit pentru uns
Pentru umplutura:
2 kiwi
1 kaki
2-3 linguri seminte de dovleac