Gradina de Paste (humus si legume mici)

Pentru aperitivul de Paște, o gradina comestibila de legume! O baza de humus pentru solul "fertil" care dezvaluie legumele intr-o varianta mai crocanta! O modalitate originala de a manca legume ;-) Si, in afara de aceasta, reteta este fara gluten si vegetariana. Ca sa fie sarbatoare pentru toata lumea!

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Gradina de Paste (humus si legume mici)

Se amesteca impreuna nautul, sucul de lamaie, uleiul de susan, praful de sare si catelul de usturoi. Condimentati, daca este necesar.

Puneti humusul in vasul de servire si plantati legumele in el. Avem cate un rand de legume din fiecare.

Gata!

Ingrediente Gradina de Paste (humus si legume mici)

Humus de casa :

500 gr de naut fiert

suc de la 1 lamaie

1 praf de sare

100 ml ulei de susan

1 catel de usturoi

Legumele :

Rosii cherry

baby spanac

conopida

Ridichi

Broccoli

Ciuperci

baby morcovi

Categorii