Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Timp de preparare 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu se lipeasca - asta depinde si de vas in mare masura. Cand incepe sa clocoteasca puneti in ploaie grisul si amestecati. Lasati sa mai fiarba 3-4 minute, amestecand in continuu. Gata, micul dejun in 10 minute. Il puteti servi cald, cu scortisoara, sau rece, dupa preferinta. Eu l-am pus intr-un castron, l-am lasat sa se raceasca putin, l-am rasturnat si am turnat niste dulceata de cirese amare primita in dar.

Ingrediente Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

- 600 ml lapte

- 8 linguri de zahar

- coaja rasa de la o lamaie

- 5 linguri gri

- dulceata pentru servit ( optional)

Categorii