Hummus libanez

Nautul este vedeta! O reteta ce poate fi servita ca aperitiv sau ca gustare, insotita de lipie/paine prajita/ batoane de cruditati ;-)

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Hummus libanez

Puneti nautul, sucul de lamaie, sarea, uleiul de susan si catelul de usturoi decojit in blender.

Amestecati pana cand compozitia devine fina si omogena (cam un minut)

Aranjati hummusul intr-un bol.

Se toarna un pic de ulei de masline deasupra si se presara cu chimen si boia.

Gata, hummusul dvs. libanez se poate servi!

Ingrediente Hummus libanez

250 gr naut fiert, scurs

1 catel de usturoi

50 ml ulei de susan

sucul de la 1/2 lamaie

1 varf de cutit de sare

1 lingura ulei de masline

1 varf de cutit de chimen

1 varf de cutit de boia

Categorii