Humus cu morcov
Vreti o reteta rapida si simpla de aperitiv!? De ce sa nu incercati un humus cu morcov? Cremos si gustos, oaspetii dvs. se vor bucura sa il guste cu batoane de legume sau chipsuri ;-)
Instructiuni de preparare Humus cu morcov
Preincalziti cuptorul la 180° C. Taiati morcovii in batoane mici, apoi amestecati-le cu o lingura de ulei de masline si puneti-le in cuptor timp de 20 de minute. Apoi lasati-le sa se raceasca.
Puneti morcovii, nautul, patrunjelul, sucul de lamaie si tahini intr-un chopper. Asezonati.
Se amesteca preparatul pana se obtine o pasta omogena. Daca textura este prea moale, adaugati zeama de lamaie.
Presarati cu seminte de susan, si gata!
Ingrediente Humus cu morcov
100 de naut fiert
200 de morcovi
1 lingura de ulei de msline
1 lingura de tahini
Suc de 1/2 lamaie
patrunjel
sare
piper