Humus cu morcov

Vreti o reteta rapida si simpla de aperitiv!? De ce sa nu incercati un humus cu morcov? Cremos si gustos, oaspetii dvs. se vor bucura sa il guste cu batoane de legume sau chipsuri ;-)

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Humus cu morcov

Preincalziti cuptorul la 180° C. Taiati morcovii in batoane mici, apoi amestecati-le cu o lingura de ulei de masline si puneti-le in cuptor timp de 20 de minute. Apoi lasati-le sa se raceasca.

Puneti morcovii, nautul, patrunjelul, sucul de lamaie si tahini intr-un chopper. Asezonati.

Se amesteca preparatul pana se obtine o pasta omogena. Daca textura este prea moale, adaugati zeama de lamaie.

Presarati cu seminte de susan, si gata!

Ingrediente Humus cu morcov

100 de naut fiert

200 de morcovi

1 lingura de ulei de msline

1 lingura de tahini

Suc de 1/2 lamaie

patrunjel

sare

piper

Categorii