Iaurti Meli

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Iaurti Meli

Preparare: Oricat de gras ar fi iaurtul,pentru acest preparat,tot trebuie pus la scurs.Iaurtul se pune intr-un tifon si o sita,si se lasa la rece 8 ore.daca doriti sa folositi iaurt oisnuit va trebui sa cumparati o cantitate mai mare si sa o lasti mai mult la scurs,pentru ca are mai multa apa.Se pregatesc 10 cupe reci,se imparte iaurtul in cele 10 cupe.Peste iaurt se imparte egal mierea de albine,iar deasupra se presoara miezul de nuca pisat.Puteti mari cantitatea de miere daca vreti un desert mai dulce.Decorati cu o frunza de menta. Arata ca o inghetata dar este mai sanatos.Se serveste rece.

Ingrediente Iaurti Meli

P. 10 Cupe

Iaurt f.gras 1.800kg Recomand iaurt din lapte de bivolita,foarte gras.

Miere de albine 0.450 kg

Miez de nuca 0.200 kg

Categorii