Iepuras copt in rola
Iepuras copt in rola
Instructiuni de preparare Iepuras copt in rola
luam ceapa o taiem felii o punem intr-un vas si adaugam 2 linguri de vin rosu , otet ori suc de lamie o lingura si amestecam ca sa mureze ceapa.
luam morcovul si-l taiem rondele. In tava unde vreti sa coaceti iepurele, primul rind punem morcovul, apoi restul ingredientelor.
apoi in vasul in care ati pus ceapa la murat puneti si iepurasu si amestecati foarte bine si taieti usturoiul tot rondele si amestecati bine
dupa ce ati pus morcovul in tava, deasupra puneti iepurasu si cateva felii groase de slanina si turnati o cana de ulei
Ingrediente Iepuras copt in rola
un iepuras, 4 ceape, un catel de usturoi, 3 morcovi , vin rosu , slanina afumata, sare dupa gust, 2 frunze de dafin si sucul de la o jumatate lamaie, daca n-aveti lamaie, puneti o lingurita de otet.