Iepuras copt in rola

Iepuras copt in rola

Timp de preparare 3 ore

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Iepuras copt in rola

luam ceapa o taiem felii o punem intr-un vas si adaugam 2 linguri de vin rosu , otet ori suc de lamie o lingura si amestecam ca sa mureze ceapa.

luam morcovul si-l taiem rondele. In tava unde vreti sa coaceti iepurele, primul rind punem morcovul, apoi restul ingredientelor.

apoi in vasul in care ati pus ceapa la murat puneti si iepurasu si amestecati foarte bine si taieti usturoiul tot rondele si amestecati bine

dupa ce ati pus morcovul in tava, deasupra puneti iepurasu si cateva felii groase de slanina si turnati o cana de ulei

Ingrediente Iepuras copt in rola

un iepuras, 4 ceape, un catel de usturoi, 3 morcovi , vin rosu , slanina afumata, sare dupa gust, 2 frunze de dafin si sucul de la o jumatate lamaie, daca n-aveti lamaie, puneti o lingurita de otet.

Categorii