Impletita cu spanac

Reteta culinara Impletita cu spanac din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Impletita cu spanac

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Impletita cu spanac

 

Va invit sa faceti acest aperitiv spectaculos cu spanac, foarte simplu de gatit, foarte gustos si cu un aspect senzational ! Copiii il adora -si mai ales -se dau in vand sa participe si ei la impletirea lui !

Ingrediente Impletita cu spanac

Aluat

300 de grame de faina cernuta

1 cub de drojdie

1 lingura de smantana

200 ml lapte

100 ml ulei

un praf de sare

Aluatul acestei placinte imi da deja idei pentru o multime de alte umpluturi, este un aluat atat de pufos, atat de gustos, merita sa incercati si voi!!

Pentru umplutura

100 de grame de spanac decongelat si bine scurs

2 cepe tocate foarte fin

1 bol mic de cascaval ras

1 lingura de smantana

3-4 felii de sunca de pui tocata marunt

sare

piper dupa gust

Categorii