Inghetata cu gem,apa si petale de trandafir

Reteta culinara Inghetata cu gem,apa si petale de trandafir din categoria Dulciuri. Specific Iran. Cum sa faci Inghetata cu gem,apa si petale de trandafir

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Inghetata cu gem,apa si petale de trandafir

 

In America este foarte cunoscut "frozen yogurt" ,adica iaurt congelat,o varianta a inghetatei ,dar cu calorii mai putine. Eu am facut putin "fusion cooking" intre bucataria din orientul mijlociu si cea americana si sunt incantata de ce a iesit. Am folosit petale de trandafiri din comert,la fel am procedat si cu gemul. Creatie proprie scrie pe reteta asta!

Ingrediente Inghetata cu gem,apa si petale de trandafir

200 ml iaurt cremos (am folosit de casa,foarte cremos,nu a fost nevoie sa il scurg)

50 gr gem de trandafiri

2 linguri de miere

2 linguri de apa de trandafiri

petale de trandafiri uscate

Categorii