Îngheţată parfait cu cocos
Reteta culinara Îngheţată parfait cu cocos din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Îngheţată parfait cu cocos
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Îngheţată parfait cu cocos
Rezultatul este ca o înghețată „Bounty”. Foarte bun si fara multi carbohidrati pentru ca am pus indulcitor in loc de zahar! https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/inghetata-parfait-cu-cocos-reteta-low.html sau https://youtu.be/PEKaMMaqB7A
200 gr crema de cocos 75 gr nucă de cocos rasă 2 albusuri 2 linguri pline cu indulcitor natural eritritol (sau 3-4 linguri zahar) 8 picături de Stevia de vanilie 30 gr ciocolata neagra 85% 1 linguriță plină de pastă de ciocolată cu conținut scăzut de carbohidrați (sau cremă tartinabilă) 1 lingurita ulei de cocos rasa de cocosBate albusurile spuma cu 2 linguri de indulcitor si picaturi de vanilie (sau cu 3-4 linguri de zahar).
Se amestecă nuca de cocos rasă și apoi crema de nucă de cocos. Se amestecă.
Se toarnă în forme de silicon și se pune la congelator pentru cel puțin 6 până la 8 ore.
L-am scos și am gustat a doua zi.
Scoateți înghețata din forme cu 15-20 de minute înainte de servire.
Acoperiți imediat cu un chit de ciocolată. Topiți ciocolata neagră cu pasta de ciocolată și uleiul de cocos (1 minut la cuptorul cu microunde la 750 W).
Amesteca bine si decoreaza inghetata cu ciocolata topita si nuca de cocos rasa.
Ingrediente Îngheţată parfait cu cocos
200 gr crema de cocos
75 gr nucă de cocos rasă
2 albușuri de ou
2 linguri pline de îndulcitor natural eritritol (sau 3-4 linguri de zahar)
8 picături de Stevia de vanilie
30 gr ciocolata neagra 85%
1 linguriță completă de pasta de ciocolata low carb (sau crema tartinabila)
1 linguriță de ulei de cocos
nucă de cocos rasa