Inima cu ciocolata

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inima cu ciocolata

Batem bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase, adaugam putin ulei, apoi putin chefir; se amesteca energic, apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt. La final se adauga fulgii de ciocolata, iar dupa ce am amestecat, se transforma intr-unul uns si tapetat cu faina, apoi se da la cuptor pentru 30 de minute, in functie de cuptor. Dupa ce s-a racit se scoate din forma si se toarna deasupra, intr-un bol, pe foc ciocolata topita. Dupa intarire se taie si se serveste.

Ingrediente Inima cu ciocolata

3 oua

12 linguri zahar

6 linguri ulei

12 linguri kefir

12 linguri faina

1 plic praf de copt

3 linguri pepite de ciocolata

GLAZURA:

100 g ciocolata

100 ml frisca lichida

Categorii