Jeleu de cafea

Reteta culinara Jeleu de cafea din categoria Dulciuri. Specific Japonia. Cum sa faci Jeleu de cafea

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Jeleu de cafea

 

Retete de suflet Un desert foarte apreciat de japonezi. Recomandat doar adultilor, este foarte revigorant.

Cafea 500 ml. Vechi 29 g Gelatina 10 g Crema, fructe dupa preferinte

Pregătim cafeaua după preferințele noastre în putere și aromă.

Amesteca gelatina cu putina apa rece si lasa asa cam 10 minute.

Intr-un bol se pune cafeaua si gelatina, se amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.

Oprim focul si adaugam zaharul in functie de cat de dulce preferam jeleul, poate fara zahar.

Se toarnă compoziția în patru căni sau forme și se dă la frigider aproximativ două ore până se întărește

Decorați cu frișcă și fructe după preferințe.

Ingrediente Jeleu de cafea

Cafea 500 ml.

Zahar 29 g

Gelatina 10 g

Frisca,fructe dupa preferinte

Categorii