Ketchup

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ketchup

Toacă mărunt ceapa, morcovul, țelina și usturoiul. Călește-le rapid cu puțin ulei și adaugă roșiile curățate și tocate mărunt. Amestecă și lasă-le să fiarbă circa 20 de minute la foc mediu. Adaugă oțetul, 2-3foi dafin, muștarul și scorțișoara și fierbe totul încă 15minute, amestecând frecvent. Pasează-le cu mixerul sau cu blenderul de mână, potrivește gustul cu sare și piper și încorporează coniacul. Răcește sosul amestecându-l aproape continuu.

Ingrediente Ketchup

Ingrediente pentru 4 persoane!

350g roșii

1 ceapă

1 tijă de țelină

1 morcov

1 cățel de usturoi

3 linguri ulei de măsline extravirgin

1 pahar oțet

1 linguriță muștar

1 linguriță scorțișoară

1 linguriță coniac

2-3 foi de dafin

sare

piper

Categorii