Macarons

Instructiuni de preparare Macarons
Ingrediente Macarons
75 gr.faina de migdale
110 gr.zahar pudra
50 gr.zahar to
1 varf cutit de sare
60 gr.albu
colorant dupa preferinta
75 gr.faina de migdale
110 gr.zahar pudra
50 gr.zahar to
1 varf cutit de sare
60 gr.albu
colorant dupa preferinta
Reteta culinara Pasta de fistic din categoria Dulciuri. Cum sa faci Pasta de fistic
Budincă cu nuca de cocos și sos de ciocolată - Rețeta delicioasă fără făină - Cum se prepara Budinca
Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat - Cum se prepara acest Chec c
Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște - Cum se prepara Pasca fără aluat - Rețe
Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca - Cum se prepara Maritozzi – Chifle italiene umplute
Uscatele de post – Reteta simpla si rapida - Cum se prepara aceste Uscatele de post – Reteta simpla
Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă - Cum se pre
Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși - Cum se prepara acesti Biscuiți cu migdale - Crocanți ș