Mar copt, umplut cu castane fierte, goji si stafide

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mar copt, umplut cu castane fierte, goji si stafide

Spălaţi merele, le scobiţi cu ajutorul unui cuţit şi cu o lingură. În orificiul format, strecuraţi, în fiecare măr, două castane, 3 stafide şi 4 fructe de goji; adăugaţi o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi o jumătate de lingură de zahăr brun. Aşezaţi merele într-un vas termorezistent acoperit şi le puneţi la cuptor la 200 de grade pentru 30 de minute. Le lăsaţi să povestească între ele, încă 5 minute, după ce s-a oprit cuptorul, apoi, le scoateţi din vas, le aşezaţi în bolul pentru desert, adăugaţi câte o linguriţă de miere peste fiecare măr, un praf de scorţişoară şi câteva frunze de mentă.

Ingrediente Mar copt, umplut cu castane fierte, goji si stafide

Pentru 2 porţii:

4 mere

8 castane fierte

12 stafide

16 fructe de goji

2 linguri de de zahăr brun

4 linguriţe de miere

2 rămurele de mentă

2 linguriţe de scorţişoară

Categorii