Melon bread

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Melon bread

Aluatul facut la masina de paine, amestecat drojdia cu apa calduta , lasat 15 min la odihnit , adaugat la celelalte ingrediente.

Facut aluatul de fursec.Am amestecat ingredientele intr-o punga si amestecat bine,apoi pus punga in frigider ptr 30 min.

Facut un baton din aluatul de fursec pe care impartit in 8.Aluatul crescut il impartim si pe el in 8 ,il facem bilute,pe care le imbracam in aluatul de fursec.

Aluatul de paine imbracat in aluatul de fursec. Se trece apoi cu partea de fursec prin zahar tos.se taie cu cutitul ca in imagine: Se lasa la crescut 40-50 min intr-un loc caldut. Se coc in cuptorul preincalzit la 170 grade ptr 13-15 min.

Ingrediente Melon bread

200 g faina

3 g sare

20 g zahar

4 g drojdie

100 ml apa calduta

20 g ou

20 g unt

Aluat de fursec:

40 g ou

40 g zahar

40 g unt

1/2 lamaie coaja rasa

esenta de lamaie(orice alta esenta ok)

120 g faina inferioara

2 g praf de copt

Categorii