Melon bread
Instructiuni de preparare Melon bread
Aluatul facut la masina de paine, amestecat drojdia cu apa calduta , lasat 15 min la odihnit , adaugat la celelalte ingrediente.
Facut aluatul de fursec.Am amestecat ingredientele intr-o punga si amestecat bine,apoi pus punga in frigider ptr 30 min.
Facut un baton din aluatul de fursec pe care impartit in 8.Aluatul crescut il impartim si pe el in 8 ,il facem bilute,pe care le imbracam in aluatul de fursec.
Aluatul de paine imbracat in aluatul de fursec. Se trece apoi cu partea de fursec prin zahar tos.se taie cu cutitul ca in imagine: Se lasa la crescut 40-50 min intr-un loc caldut. Se coc in cuptorul preincalzit la 170 grade ptr 13-15 min.
Ingrediente Melon bread
200 g faina
3 g sare
20 g zahar
4 g drojdie
100 ml apa calduta
20 g ou
20 g unt
Aluat de fursec:
40 g ou
40 g zahar
40 g unt
1/2 lamaie coaja rasa
esenta de lamaie(orice alta esenta ok)
120 g faina inferioara
2 g praf de copt