Mini amandine (by poca)
Instructiuni de preparare Mini amandine (by poca)
Ouale se separa,albusurile se spumeaza impreuna cu apa si se adauga zaharul cate putin. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se albesc.Se incorporeaza usor bezeaua de albusuri,apoi faina amestecata cu cacao.Se pune in vasul uns si tapetat cu faina sau hartie de copt,la foc mic,in cuptorul preincalzit.
Intr-un castron punem margarina partial topita o mixam bine de tot pana ne iese un fel de maioneza mai slaba.Se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana se dizolva zaharuladaugam galbenusurile si cacaoa.
Blatul se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema.Se da la rece,apoi se taie si se orneaza dupa placere.
Ingrediente Mini amandine (by poca)
BLAT
6 oua
200 g zahar
30ml apa
30ml ulei
20 g cacao
8 linguri faina
SIROP
400 ml apa
200 g zahar
2 plicuri capucino de ciocolata
CREMA
3 galbenusuri
150 g zahar pudra
un pachet de margarina ( de 250 gr)
3 linguri cacao