Mini amandine (by poca)

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Mini amandine (by poca)

Ouale se separa,albusurile se spumeaza impreuna cu apa si se adauga zaharul cate putin. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se albesc.Se incorporeaza usor bezeaua de albusuri,apoi faina amestecata cu cacao.Se pune in vasul uns si tapetat cu faina sau hartie de copt,la foc mic,in cuptorul preincalzit.

Intr-un castron punem margarina partial topita o mixam bine de tot pana ne iese un fel de maioneza mai slaba.Se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana se dizolva zaharuladaugam galbenusurile si cacaoa.

Blatul se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema.Se da la rece,apoi se taie si se orneaza dupa placere.

Ingrediente Mini amandine (by poca)

BLAT

6 oua

200 g zahar

30ml apa

30ml ulei

20 g cacao

8 linguri faina

SIROP

400 ml apa

200 g zahar

2 plicuri capucino de ciocolata

CREMA

3 galbenusuri

150 g zahar pudra

un pachet de margarina ( de 250 gr)

3 linguri cacao

Categorii