Mujdei de usturoi verde

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Mujdei de usturoi verde

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele). Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ 1-2 cm)si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul,apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam. Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust.Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider ,acoperit cu folie alimentara. Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare,la peste sau legume.

Ingrediente Mujdei de usturoi verde

6 fire usturoi verde

2-3 linguri ulei de masline

1 lingura apa minerala

1 lingurita otet sau zeama de lamaie

sare dupa gust

Categorii