Mumii din foietaj

Pentru un aperitiv ingrozitor de crocant de Halloween, optati pentru aceste pizza-mumie! Cu doar 4 ingrediente, transformati foietajul intr-un aperitiv simplu si original.Va explicam pasii realizarii acestei retete in videoclipul nostru de mai jos.

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Mumii din foietaj

Desfaceti aluatul de foietaj. Cu un taietor rotund de fursecuri sau cu gura unui pahar cu cu diametrul de 9 cm, taiati 8 cercuri.

Aranjati cercurile pe o tava de copt captusita cu hartie pergament si intepati-le cu o furculita. Puneti o lingura de sos de rosii pe fiecare cerc lasand o mică bordura.

Presarati cascaval ras (aproximativ 2 lingurite pe cerc). Puneti sare si piper. Inmuiati degetele in apa si ungeti marginile aluatului.

Taiați fasii din restul alautul de foietaj ramas. Aranjati fasiile de aluat pe cercuri, apasand bine marginile. Intepati si fasiile cu furculita.

Introduceti la cuptor 15-20 min la 180° C. Taiati inelele din masline negre si asezati doua pe fiecare cerc. (daca nu doriti sa faceti o mumie Ciclop.)

Gata! Nu-i asa ca arata dragut-infricosator?

Ingrediente Mumii din foietaj

1 aluat de foietaj

8 linguri de sos de rosii

4 linguri de cascaval ras

sare

piper

8 masline negre

Categorii