Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort
Reteta culinara Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort
INGREDIENTE
Ingrediente Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort
Pentru Falafel:
1 conserva 400 gr naut
1/4 ceapa rosie
1 catel de usturoi
65 grame faina integrala
1 lingura ulei de masline
1 lingurita praf de copt
1/2 ligurita seminte de cumin
sare
Pentru sosul Tzatziki special:
2 linguri maioneza din iaurt
cateva frunze patrunjel, tocate
cateva frunze marar, tocate
cateva tulpini chives, tocate
1/2 lingurita sos Worcestershire
piper
1/2 lingurita otet din vin alb
1 varf de cutit paprika afumata
putin sos picant (Eu am folosit Chipotle)
5 linguri iaurt degresat
1/2 lingurita oregano uscat
sucul de la 1/2 lamaie
1 lingura ulei de masline extra virgin
1/3 castravete tocat
Pentru cartofii copti cu branza Roquefort:
1 cartof dulce mic
4 cartofi mici
sare
piper
1/2 lingurita paprika afumata
1/2 lingurita busuioc uscat
2 catei de usturoi, pisati
1 lingura ulei de masline
1 lingura frunze proaspete de busuioc tocate
40 grame branza Roquefort
4 naan (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/naan-paine-indiana-59018.html)
cateva linguri sos picant (eu am folosit Frank's Red Hot Wings Buffalo)