Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort

Reteta culinara Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort

 

INGREDIENTE
Pentru Falafel: 1 conserva 400 gr naut 1/4 ceapa rosie 1 catel de usturoi 65 grame faina integrala 1 lingura ulei de masline 1 lingurita praf de copt 1/2 ligurita seminte de cumin sare Pentru sosul Tzatziki special: 2 linguri maioneza din iaurt cateva frunze patrunjel, tocate cateva frunze marar, tocate cateva tulpini chives, tocate 1/2 lingurita sos Worcestershire piper 1/2 lingurita otet din vin alb 1 varf de cutit paprika afumata putin sos picant (Eu am folosit Chipotle) 5 linguri iaurt degresat 1/2 lingurita oregano uscat sucul de la 1/2 lamaie 1 lingura ulei de masline extra virgin 1/3 castravete tocat Pentru cartofii copti cu branza Roquefort: 1 cartof dulce mic 4 cartofi mici sare piper 1/2 lingurita paprika afumata 1/2 lingurita busuioc uscat 2 catei de usturoi, pisati 1 lingura ulei de masline 1 lingura frunze proaspete de busuioc tocate 40 grame branza Roquefort 4 naan (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/naan-paine-indiana-59018.html) cateva linguri sos picant (eu am folosit Frank's Red Hot Wings Buffalo)

Ingrediente Naan umplut cu Falafel in sos picant, cu sos Tzatziki special si cartofi copti cu Roquefort

Pentru Falafel:

1 conserva 400 gr naut

1/4 ceapa rosie

1 catel de usturoi

65 grame faina integrala

1 lingura ulei de masline

1 lingurita praf de copt

1/2 ligurita seminte de cumin

sare

Pentru sosul Tzatziki special:

2 linguri maioneza din iaurt

cateva frunze patrunjel, tocate

cateva frunze marar, tocate

cateva tulpini chives, tocate

1/2 lingurita sos Worcestershire

piper

1/2 lingurita otet din vin alb

1 varf de cutit paprika afumata

putin sos picant (Eu am folosit Chipotle)

5 linguri iaurt degresat

1/2 lingurita oregano uscat

sucul de la 1/2 lamaie

1 lingura ulei de masline extra virgin

1/3 castravete tocat

Pentru cartofii copti cu branza Roquefort:

1 cartof dulce mic

4 cartofi mici

sare

piper

1/2 lingurita paprika afumata

1/2 lingurita busuioc uscat

2 catei de usturoi, pisati

1 lingura ulei de masline

1 lingura frunze proaspete de busuioc tocate

40 grame branza Roquefort

4 naan (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/naan-paine-indiana-59018.html)

cateva linguri sos picant (eu am folosit Frank's Red Hot Wings Buffalo)

Categorii