Negresa cu gem acrisor de prune

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Negresa cu gem acrisor de prune

Mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devine o crema albicioasa, treptat adaugam uleiul mixand in continuu, apoi punem si laptele in strat subtire. Compozitia va avea o consistenta lichida, iar peste aceasta adaugam gemul si omogenizam. Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu si cacaua si le adaugam in compozitia lichida, amestecand usor cu mixerul pana la omogenizare. Ciocolata o rupem bucatele mici si o punem in umplutura. Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca. 50 minute sau facem testul cu scobitoarea. Dupa ce o scoatem o lasam putin sa se raceasca si o pudram cu zahar pudra sau nuca de cocos. Pofta buna!

Ingrediente Negresa cu gem acrisor de prune

2 oua

2 cani de zahar

4 cani de faina

1 cana ulei

2 cani de lapte

sare

6 linguri cacao

2 linguri rase de bicarbonat de sodiu

6 linguri de gem de prune

100g ciocolata alba

Categorii