Omleta cu dovlecei la cuptor

Timp de preparare 60 ore

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Omleta cu dovlecei la cuptor

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia. Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute. Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!

Ingrediente Omleta cu dovlecei la cuptor

1 dovlecel potrivit de mare

7 oua

300 gr.cascaval

1 varf de cutit de oregano

1 varf de cutit de rozmarin

1 lingurita sare

2 rosii

1 lingura bulion de gogosari sau un gogosar

2 catei de usturoi.

Categorii