Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare si piper. Dupa ce se inmoaie, punem putin ulei si adaugam pe rand prazul tocat marunt, ardeii cubulete, kaizerul si pastrama de pui, taiate marunt si lasam pe foc cca. 5 minute, amestecand des. La final punem branza rasa, amestecata cu iaurt, mai lasam cateva minute si oprim focul. Ungem o tava cu putin ulei, punem in tava amestecul de loboda, iar peste amestec ouale batute in care am adaugat fulgii de ovaz, chia si dam la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru cca.10-15 minute. Servim cu ardei copti, salata, muraturi si/sau cum prefera piticul meu, cu ketchup de casa. Pofta buna!

Ingrediente Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

2 legaturi loboda

8 oua

200 g kaizer afumat si pastrama pui de casa

2 fire praz

1 ardei gras mare

50 g branza de capra cu menta(sau alta branza)

50 g telemea de vaca

3 linguri iaurt cremo

3 linguri fulgi ovaz

2 linguri chia

sare

piper

Categorii