Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant - Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant.

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

 

După Paște, avem adesea ouă rămase cu care nu știm ce să facem. Iată o rețetă delicioasă și creativă pentru a le refolosi: Ouă pane umplute! Această rețetă simplă transformă ouăle fierte într-un aperitiv crocant și savuros. Pentru Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant ai nevoie de următoarele ingrediente: ouă fierte, bacon, maioneză, muștar, boia, pesmet, făină.

Ingrediente Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Ingrediente Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Ouă fierte

Sare și piper

Boia dulce

1 lingură maioneză

1 lingură muștar

Bacon crud afumat

2 ouă crude

200 g făină

200 g pesmet

ulei de floarea soarelui

fire de chives (cepșoara)

Categorii