Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant
Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant - Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant.
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant
După Paște, avem adesea ouă rămase cu care nu știm ce să facem. Iată o rețetă delicioasă și creativă pentru a le refolosi: Ouă pane umplute! Această rețetă simplă transformă ouăle fierte într-un aperitiv crocant și savuros. Pentru Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant ai nevoie de următoarele ingrediente: ouă fierte, bacon, maioneză, muștar, boia, pesmet, făină.
Ingrediente Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant
Ingrediente Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant
Ouă fierte
Sare și piper
Boia dulce
1 lingură maioneză
1 lingură muștar
Bacon crud afumat
2 ouă crude
200 g făină
200 g pesmet
ulei de floarea soarelui
fire de chives (cepșoara)