Paine coapta in vas de lut

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Paine coapta in vas de lut

Pus ingredientele la masina de paine in ordinea aceasta: intai lichidele apoi punem faina amestecata cu zaharul si sarea si deasupra drojdia.

Setam programul de framantare si dospire.Dupa ce e gata programul scoatem aluatul, il intindem putin cu sucitorul pe masa de lucru si rulam apoi punem aluatul in vas de lut , crestam cu ajutorul unui cutit suprafata aluatului si lasam sa mai creasca.

Introducem vasul in cuptor la 200 grade timp de 20 minute-30 minute.pana cand painica prinde culoare aurie.

Ingrediente Paine coapta in vas de lut

35o g faina tip 650

-100 g faina graham

2 linguri ulei de masline

270 ml apa calduta

o lingurita sare

o lingurita zahar

un plic drojdie 7 g

Categorii