Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza cheddar

Timp de preparare o ora si 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza cheddar

Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.

Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.Incalzeste cuptorul la 200?C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.

Ingrediente Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza cheddar

unt, pentru uns

250 g paine, taiata felii

90 g sunca, feliata

150 g branza Cheddar, rasa

3 oua

250 ml lapte

250 ml smantana

1 lingura mustar

Categorii