Paine impletita / pan trenzado

Instructiuni de preparare Paine impletita / pan trenzado
Pus toate ingredientele in MP si ia si-a facut treaba, cum mai spus eu o las doar sa framante, odata ce nu mai framanta, opresc masina si o las sa se dospeasca o ora.Aici vedeti coca dupa o ora de odihna.
Ampartit coca in doua.O parte intins si facuto sul. pus-o in tava unsa cu ulei, si apasat putin pe i-a. Cealalta jumatate ampartit-o in trei. antins cu sucitorul si facut trei suluri care ereau mai mari cu o treime fata de tava.
Impletit.Si apus peste cealalta in tava acoperit cu un prosop si bagat in cuptor ( cuptorul stins).Dupa o ora de stat la adapost.
Uns cu un galbenus amestecat cu o lingura de lapte.bagat la cuptor ( cuptorul incins la 180ºC),dupa 20 min acoperit cu aluminiu pentru a evita arderea pe deasupra, mai tinut inca 20 min, dupa care oprit focul, si lasat-o 5-7 min dupa care scos si infasurat-o intr-un prosop.
Ingrediente Paine impletita / pan trenzado
500 g faina alba
260 ml apa
20 ml ulei de masline extra virgen
25 g drojdie proaspata
10 g sare
10 g miere