Pandispan cu compot de mere

Reteta culinara Pandispan cu compot de mere din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Pandispan cu compot de mere

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pandispan cu compot de mere

 

Imi plac tare mult pandispanurile astea englezesti asa,au ei un „stil” aparte,si mi se pare ca mi se potrivesc foarte bine ca si stil,daca pot numi „stil” o prajitura :) au in componenta unt,zahar,faina,ou ca aproape orice prajitura,dar au o textura aparte in opinia mea,e un pandispan dens,pufos si aromat,cum nu mai e altul :) Eh…plecand de la aceasta idee,cu improvizatiile proprii,am creat acest pandispan cu compot de mere,absolut delicios si potrivit pentru vremea asta rece de afara.

Ingrediente Pandispan cu compot de mere

Am folosit:

300 gr unt la temperatura camerei

4 oua

260 gr zahar

400 ml lapte batut

460 gr faina

semintele de la o pastaie de vanilie

1 lingurita bicarbonat

Pentru compot:

4 mere

anason,

scortisoara

4 linguri zahar

1 1/2 cani apa

Categorii