Pandispan cu compot de mere
Reteta culinara Pandispan cu compot de mere din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Pandispan cu compot de mere
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pandispan cu compot de mere
Imi plac tare mult pandispanurile astea englezesti asa,au ei un „stil” aparte,si mi se pare ca mi se potrivesc foarte bine ca si stil,daca pot numi „stil” o prajitura :) au in componenta unt,zahar,faina,ou ca aproape orice prajitura,dar au o textura aparte in opinia mea,e un pandispan dens,pufos si aromat,cum nu mai e altul :) Eh…plecand de la aceasta idee,cu improvizatiile proprii,am creat acest pandispan cu compot de mere,absolut delicios si potrivit pentru vremea asta rece de afara.
Ingrediente Pandispan cu compot de mere
Am folosit:
300 gr unt la temperatura camerei
4 oua
260 gr zahar
400 ml lapte batut
460 gr faina
semintele de la o pastaie de vanilie
1 lingurita bicarbonat
Pentru compot:
4 mere
anason,
scortisoara
4 linguri zahar
1 1/2 cani apa