Pandispan cu dulceata
Reteta culinara Pandispan cu dulceata din categoria Dulciuri. Cum sa faci Pandispan cu dulceata
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pandispan cu dulceata
INGREDIENTE
Intr-un bol amestecam faina,praful de copt,cacao.
Untul il topim si il amestecam cu laptele
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa,adaugam galbenusurile si mixam bine pana ce se omogenizeaza.
Adaugam amestecul de lapte,amestecul e faina si cu o paleta amestecam cu miscari de jos in sus pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt,adaugam dulceata deasupra(a mea a fost prea lichida)
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar sau cu frisca.
Ingrediente Pandispan cu dulceata
2 oua
80 g zahar
170 g faina
1 praf de copt
20 g cacao
40 ml lapte
40 g unt
4 linguri dulceata de smochine